marți, 12 noiembrie 2013

Vintage Pub, singura cafenea cu pereţi transformaţi în guest-book (galerie foto)
Vintage Pub s-a deschis acum aproape o lună de zile, iar de atunci a găzduit destule evenimente cât să intre în linia cafenelelor cunoscute de pe Tomis.
Vintage Pub se află pe bulevardul Tomis nr. 120, în apropierea Sălii Sporturilor. Cafeneaua este amenajată într-o vilă vişinie, foarte frumoasă. Etajul este mai mult o mansardă cu vedere la bulevard.
La parter este foarte elegant şi predomină nuanţele de crem şi maro-ciocolată. Canapelele sunt foarte comode, iar pe una au loc 3 sau chiar 4 persoane. Aşa încât este un loc foarte bun unde poţi veni cu prietenii.
Scările până la mansardă sunt foarte interesante, iar fiecare treaptă poartă denumirea unui brand de băuturi alcoolice.

La etaj aspectul lemnos predomină de la mese şi scaune până la podea şi ramele ferestrelor.
De la geam poţi vedea bulevardul şi, chiar dacă nu este o privelişte pe care să o consideraţi romantică, este plăcut.
Am remarcat că au două baruri: unul jos şi celălalt în mansardă, astfel timpul de aşteptare al băuturilor tale este mai redus.


Preţurile sunt acceptabile, ca peste tot. O apă costă 5 lei, un fresh de portocale 10 lei şi o limonadă 11. Berea costă până în 12 lei, iar cocktailurile alcoolice sunt cel mult 25 de lei. Mi-a plăcut că am găsit o gamă variată de cocktailuri şi asta înseamnă că au bartenderi foarte pricepuţi.
Servirea a fost cam de nota 8 şi a fost ceva ce m-a indus în eroare: existau două meniuri, iar unul dintre ele nu avea altceva decât alcool. Pe viitor, ar fi ok dacă le-ar aduce pe amândouă clienţilor sau pe cel cu cele mai multe produse.
Pentru că sunt nou intraţi pe piaţă le acordăm nota 9.

Conform Registrului Comerţului, Vintage Pub funcţionează pe societatea S.C.  Mirpet Trading SRL şi este administrată de Vasile Titire.


Informaţii Utile:
Adresa: Bulevardul Tomis nr. 120
Facebook: https://www.facebook.com/VintagePubConstanta
Rezervări: 0747 050 550
Program: Deschis non-stop

Articol disponibil la adresa: http://www.ziuaconstanta.ro/in-constanta/baruri-si-restaurante/vintage-pub-singura-cafenea-cu-pereti-transformati-in-guest-book-galerie-foto-475878.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu